Riberborgsstranden, Malmö

Malmös mest besökta strand Ribersborg ligger bara en kort promenad från centrum med fantastiskt utsikt över Öresundsbron, Danmark och Turning Torso. Det här är en familjevänlig strand med faciliteter som toaletter, uteduschar och ett flertal kaféer och kiosker. Man kan kitesurfa endast höger om Kallbadhuset. Oftast lite små vågigt och de idealiska vindförhållandena är nordliga vindar. Platsen är inte nybörjarvänlig pga. bryggor i vatten, folk på stranden, stenar och en hel del turbulens kring Kallbadhuset. Siffran 5 nedan betyder "Mycket bra" och siffran 0 betyder "helt avsaknad". 

Bäst vid nordliga vindar, ingen nybörjarspot pga. bryggor i vatten och en del stenar.
3

Långgrund

2

Plattvatten

4

Kitelaunch vänlig

3

Parking

0

Våg surfa

0

Vindsurfa

3

Kiosk / Mat

3

Toilet

Kontakta oss
Tipsa om nya Äventyr

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vill tipsa om ett smultronställe vi missat att ha med, ser att en text behöver uppdateras pga nyheter eller att du ser att vi inte har bilder från platsen och du själv har fina bilder som vi skulle kunna få använda.

Telefon: +46768063888

Medlem / Nyhetsbrev
Signa upp för Nyhetsbrev

I version 2.0 av Adventurefinder kommer du ha möjlighet att bli medlem och få tillgång till massor av roliga funktioner. Än så länge kan du signa upp för vårt nyhetsbrev för all ny spännande information och tips.

Klicka här