Guides

Genom våra guider hoppas vi på att kunna hjälpa dig som vill testa på eller komma igång på riktigt med någon av våra inriktade aktiviteter. Guiderna tar upp de vanligaste frågorna som en nybörjare behöver veta och vår förhoppning är att de kan hjälpa er att ta första stegen mot nya häftiga upplevelser.

Har ni någon speciell fundering som ni tycker att vi kan lägga till på sidan får ni gärna kontakta oss via info@adventurefinder.se för dessa tips.

Våra Guider

Här nedan kan du hitta nyttig information om våra aktuella äventyrssporter. Informationen passar framförallt till nybörjare eller de som vill lära sig lite mer om någon av aktiviteterna och hur man kommer igång på ett bra sätt.

Kontakta oss
Tipsa om nya Äventyr

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vill tipsa om ett smultronställe vi missat att ha med, ser att en text behöver uppdateras pga nyheter eller att du ser att vi inte har bilder från platsen och du själv har fina bilder som vi skulle kunna få använda.

Telefon: +46768063888

Medlem / Nyhetsbrev
Signa upp för Nyhetsbrev

I version 2.0 av Adventurefinder kommer du ha möjlighet att bli medlem och få tillgång till massor av roliga funktioner. Än så länge kan du signa upp för vårt nyhetsbrev för all ny spännande information och tips.

Klicka här

;