Om oss

Vi är multiäventyrare som vill hjälpa er att liksom vi hitta nya spännande utmaningar och äventyr direkt på hemmaplan. Det finns massor av äventyr där ute som du och jag inte känner till ännu. Därför finns vår objektiva sida som en samlingsplats och inspirationssida helt oberoende av aktörer som promotar sitt eget utbud.

Iamge Description

Andrea Kviecinska

Jag är en tidigare elithandbollsspelare som efter handbollskarriären fått upp ögonen för extremsport. Kitesurfing ligger mig väldigt varmt om hjärtat men den har fått konkurrens av klättring under de senaste åren. Lika mycket som jag älskar naturen och adrenalinsporter gillar jag koppla av med en pensel och akrylfärg i handen.

Dan Bergqvist

Jag kommer från en bred idrottsbakgrund och arbetar idag med träning och äventyr till vardags. Jag älskar att testa på nya äventyr men brinner lite extra för att bestiga berg, klättring, mountainbike och kitesurfing.

Iamge Description

Lau Frie

Jag är IT-arkitekt, med ett förflutet som en elitfotbollsspelare, och mitt jobb är att se till att webbplatsen fungerar, och vidareutveckla de tekniska delarna av AdventureFinder