Vitemölla, Simrishamn

Vitemölla är långa stränder, betade strandängar, blommande backlandskap, knotiga tallar och regnskogsliknande lövskog. Hela strövområdet är naturreservat. Detta kiteställe är mycket svåråkt spot på grund av undervattensströmmar och ett fåtal stora stenar invid land. Så snart man kommit ut en bit blir förhållanden bättre med fina vågor. Stranden är lång och därför behöver man inte trängas med andra kitesurfare eller badare på sommaren. Launchyta är antigen på gräs eller sand. Bäst vind från sydost till nordost. Siffran 5 nedan betyder "Mycket bra" och siffran 0 betyder "helt avsaknad". 

Bäst vind sydost-nordost. Svåråkt spot pga strömmar och ett fåtal stora stenar.
1

Långgrund

1

Plattvatten

4

Kitelaunch vänlig

4

Parking

4

Våg surfa

3

Vindsurfa

1

Kiosk / Mat

1

Toilet

Kontakta oss
Tipsa om nya Äventyr

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vill tipsa om ett smultronställe vi missat att ha med, ser att en text behöver uppdateras pga nyheter eller att du ser att vi inte har bilder från platsen och du själv har fina bilder som vi skulle kunna få använda.

Telefon: +46768063888

Medlem / Nyhetsbrev
Signa upp för Nyhetsbrev

I version 2.0 av Adventurefinder kommer du ha möjlighet att bli medlem och få tillgång till massor av roliga funktioner. Än så länge kan du signa upp för vårt nyhetsbrev för all ny spännande information och tips.

Klicka här