Skrylle, Lund

Naturliga stigar som erbjuder en hel del rötter och stenar. Cyklingen går genom olika skogstyper där även underlaget då varierar mellan både steniga partier och partier fyllda av rötter. Blandningen av skogstyper gör även att vissa delar kan vara lite blötare medan stora delar kan vara betydligt torrare. Banan kan köras med ganska bra fart när man väl kört den några varv för att reka. Den passar de flesta och cyklisterna kommer även att få njuta av en lite högre puls i flera tuffa backar (speciellt andra delen av leden). Banan startar precis vid parkeringen.

Naturliga stigar som erbjuder en hel del rötter och stenar under vissa partier. Nybörjare-Erfarna

Single Track

Nybörjare / Medel / Erfaren

MTB / Vandring / Utegym

Märkning: Rosa Cirklar

1 led

10,7 Km

Ja

Ja

Kontakta oss
Tipsa om nya Äventyr

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vill tipsa om ett smultronställe vi missat att ha med, ser att en text behöver uppdateras pga nyheter eller att du ser att vi inte har bilder från platsen och du själv har fina bilder som vi skulle kunna få använda.

Telefon: +46768063888

Medlem / Nyhetsbrev
Signa upp för Nyhetsbrev

I version 2.0 av Adventurefinder kommer du ha möjlighet att bli medlem och få tillgång till massor av roliga funktioner. Än så länge kan du signa upp för vårt nyhetsbrev för all ny spännande information och tips.

Klicka här